Logo-JCSF

Wie ben ik? En wat doe ik?

Mijn naam is J.C. Stoutjesdijk en fotografeer meer dan 15 jaar. Onderstaande camera heb ik al een tijdje in gebruik. Ik gebruik verschillende lenzen. Daarnaast heb ik ook een vlog camera waar mee ik fotos maak..
Hier maak ik de mooiste fotos mee. (Zie foto)

Ik maak fotos van festivals, evenementen,  natuur, feestjes en optredens. Ik ben een veelzijdige freelance fotograaf in Lansingerland.
Ik maak op verschillende plekken fotos. Bijvoorbeeld de Nieuwe Rijksweg A13/A16.
Daarnaast maak ik ook fotos op verschillende feestjes als die er zijn. Je kunt me daar voor mailen.

Graag kom ik bij u een mooie shoot doen.

Houd mijn agenda in de gaten waar ik kom. Daarvoor klik je in het menu naar Agenda.

Per 1 augustus 2023 heb ik ook instagram. https://www.instagram.com/jcsfotografie_
Je kunt mij volgen via @jcsfotografie_
of liken met #jcsfotografie_

Ik sta ook op een algemene fotografen website waar ook info over mij te vinden is. Je ziet er ook fotos staan van mij.
Daar voor ga je naar deze website: Fotograafopmaat.
Voor vragen kan je me altijd mailen.

Er is meer over mij te zien. Zie hier een aantal fotos wat ik (wij) zoal allemaal doe(n).

Een boek laten maken:

Will jij een shoot doen van je feestje. Dan is het leuk om daar een boek van te laten maken. Sinds kort maak ik ook een boek voor jou. Je mag zelf de fotos uitzoeken die er in komen.
Je betaald wel het boek zelf. Verder maak ik er een mooi boek van. Het wordt een harde kaft met een aantal bladzijdes. De fotos zijn helemaal gevuld op de bladzijde. Geen witte stukken er tussen.
Je kan me contacten via mijn mail adres.

Bekijk zeker ook mijn portfolio hier op deze website. Mocht je interesse hebben om ook door mij foto's te laten maken dan kan je een mail sturen naar mij. contact@jcsfotografie.nl

Gebruikte onderdelen: NIKON: D3500 met 3 lenzen. Nikon 18-55 mm, Nikon/Tamron 70-300 mm en Nikon/Tamron 18-400 mm + 2x Polarisatie filters. En de Z30 systeem camera met lens 16-50 mm. Daar fotografeer ik ook mee. Mooie beelden. Dit is een soort vlog camera. Daar kan je ook mee filmen

Hiernaast vind je een foto van mijn camera waarmee ik de fotos maak.
Nu met de 18-55 kitlens erop.

DSC_0002
IMG_0481_2

Voor of met mij werken

Oproep:

Ik zoek iemand die het maken van fotos leuk vind en die ook van optredens houd (bandjes). En ik zoek ook iemand die met mij de fotos wilt delen zodat ik ze op mijn website kan plaatsen. Misschien dat je zelf ook al een website hebt of facebook waar je ze zelf plaatst. Jouw fotos komen ook op mijn website te staan onder een eigen pagina. Ik zal dat zelf voor je aanmaken. Dat hoef jij niet te doen.
Wel is het handig dat je in mijn omgeving woont, Lansingerland. Verder maakt het niet zo uit wie je bent. Laat ook even weten welke camera je gebruikt.
We kunnen later ook samen op pad gaan naar een festival. Als je wilt mag jij voor mij ook naar de festivals mailtjes sturen, als je dat leuk vind, en de PR doen.
Ik zoek wel iemand die dit allemaal ziet zitten met mij.
Ben jij dit en wil je samen werken dan kan je me mailen naar formulier op mijn contact pagina: onderaan home of mail naar: contact@jcsfotografie.nl